Over ons


Over Leerplein Zwolle


Hoe het begon...

In mei 2013 is Leerplein Zwolle opgericht door Simon Wieringa. Hij was toen net afgestudeerd aan de Katholieke Pabo Zwolle en stond fulltime voor zijn kleuterklas. Het lesgeven aan kinderen en ze nieuwe kennis en vaardigheden bijbrengen is zijn passie. Hij merkte dat je in de klas niet altijd toe komt aan de individuele leerling. Daarom is hij begonnen met het bedrijf Leerplein Zwolle.


In de eerste jaren gaven we met name bijlessen en Cito training. Inmiddels geven we ook huiswerkbegeleiding, logopedie en kindercoaching. Leerplein Zwolle is gericht op begeleiding voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Er werken 3 enthousiaste medewerkers bij Leerplein Zwolle. 

 

Visie op leren

Bij Leerplein Zwolle zeggen we "Leren is leuk, ontwikkelen is fijn, ik mag mezelf zijn!" Dat is in één zin onze visie op leren. We stimuleren hierbij ook de zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en geven het kind de vrijheid daar waar mogelijk.


Missie van Leerplein Zwolle

Door de invoering van "Passend onderwijs" merken we dat het steeds moeilijker wordt voor de leerkracht om individuele aandacht te geven aan het kind. We willen graag deze kinderen helpen om het plezier in leren weer terug te krijgen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en bovenal zichzelf kunnen zijn! 

Het team

Simon

Remedial teacher

Simon geeft bijles, huiswerkbegeleiding en trainingen.

Sanne

Logopedist

Sanne geeft logopedie, bijles en huiswerkbegeleiding en trainingen.

Debby

Telefonist

Debby neemt de telefoon voor ons op als wij lesgeven.